Interesse in een baan bij fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs?

fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs biedt een compleet dienstenpakket en is uiteenlopende (MKB)bedrijven van dienst met administraties, jaarrekeningen, fiscaal advies, loonadministratie, personeelsadministratie en verzuimadministratie.

Boeiend en afwisselend
De accountancy is een boeiend vakgebied dat continue in beweging is. Enerzijds komt dit doordat de wet- en regelgeving regelmatig verandert anderzijds veranderen zowel grote als kleine bedrijven en is de wereld om ons heen continue in beweging. 

Bijblijven en snel schakelen
Als proactieve accountant en belastingadviseur voor (MKB)ondernemers moet je vandaag de dag snel en adequaat inspelen op al die veranderingen. Voor al onze teamleden geldt dat het zaak is om vakmatig bij te blijven en zich te blijven ontwikkelen.

Wil je ontdekken wat jouw mogelijkheden binnen onze organisatie zijn? Bel dan even met Aert Buijvoets: 035 – 603 23 23. Wij zien er naar uit om je te spreken en wellicht te ontmoeten.

Vacature
Momenteel (zomer 2020) zoeken wij een nieuwe collega ?, met een zonnig karakter. Wij roken geen van allen, en dat houden we ook graag zo.

Wij zijn op zoek naar een gevorderd assistent accountant (m/v) (voor 40 uur) op minimaal MBO+/HBO niveau.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • het verzorgen van de jaarrekeningen (Caseware)
  • het verzorgen van fiscale aangiften (Nextens)
  • ondersteuning bij de financiële administratie van de klanten, veelal op kantoor, soms ook op locatie (Exact-on-Line)
  • salarisadministratie (Loon, het voormalige Roos&Roos)
  • advisering (op basis van kennis en vaardigheden)

Ben jij de kandidaat die ervaring heeft in bovenstaande werkzaamheden en het leuk vindt om op een klein informeel kantoor kwalitatief goed werk op te leveren, aarzel dan niet en reageer op deze advertentie.

Je reactie met CV kunt je sturen naar:

fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs, t.a.v. de heer A. Buijvoets, Zuidergracht 21-01, 3763 LS  Soest of per mail naar Monique@leukpersoneel.nl
De vacature is deels ter vervanging en deels ter uitbreiding van de huidige formatie. Naast de eigenaar zijn er 2 fulltimers werkzaam en 4 parttimers.
Mocht je nog vragen hebben dan kunt je altijd rechtstreek contact opnemen met Aert 035-6032323.

De naam van de bekende televisie show is “Holland’s got Talent”. Wij noemen deze selectieronde “fAB wants Talent”

De spelregels zijn als volgt:

Ronde 1 – Doe ik mee?
– Je neemt kennis van deze vacature
– Je maakt een eigen beoordeling of deze vacature bij jou past
– Als je besluit om te solliciteren, verzamel je zoveel mogelijk info over jezelf in je CV en motiveer je jouw sollicitatie (en documenteer je het CV met bijvoorbeeld diploma’s)

Ronde 2 – Hoe val ik op
– Je schrijft een bericht naar Monique@leukpersoneel.nl;
– Monique is de HR-adviseur van Aert, zij legt het eerste contact met je en voert de regie over de sollicatieprocedure;
– bij een goede match gaan we de gesprekken voeren. We noemen dat de “Live-show” bij “fAB wants Talent”. Kortom je gaat naar “de 3e ronde!!!”.

Ronde 3 – De live-show
Het eerste live-show optreden is een gesprek met alleen Aert. We gaan kennis maken en je kunt een eerste indruk van ons kantoor opdoen. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en je kan je zelf presenteren tijdens een kop koffie of thee.

In de tweede live-show gaan we wat serieuzer worden. Dan heb je een afspraak met Monique en Aert, gaan we dieper in op waarom jij bij ons team past, over welke actuele kennis je beschikt, je motivatie, ambities en vaardigheden.

Ronde 4 – De finale

Wanneer je de finale van de live-shows bereikt, krijg je een voorstel met een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Als je dat doorkomt gaat het contract over naar een onbepaalde tijd. Wij hanteren daarvoor onze eigen arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een directiereglement waarin wij de normen voor onze kantoorcultuur bewaken. Beide documenten laten wij om de paar jaar actualiseren aan gewijzigde en regel wetgeving. Zo blijven we actueel en modern, ook als klein bedrijf.

Wij zoeken de duizendpoot, de vakbekwame en vakvaardige collega en handige Harry (Harriette) met computers, want wij werken bij voorkeur digitaal. Onze toekomstige collega is de mens met aandacht voor de klanten én de collega’s, een spin in je web die zijn touwtjes controleert, kortom, een echte Team-player.

Wij verwachten een afgeronde HBO-niveau opleiding, dan wel een afgeronde, relevant MBO-nivo aangevuld met een aantal relevante jaren ervaring.
Durf jij de uitdaging aan te gaan? Dan zoeken wij jou!!

fAB bv neemt deel aan een periodiek onderzoek van het SRA naar HR-ontwikkelingen in de branche. Hierdoor houden wij periodiek onze arbeidsvoorwaarden actueel. Tevens begeleidt Leuk Personeel te Soest ons HR-beleid. Je komt ze tegen bij sollicitatie en alle andere voorkomende HR-momenten in je carrière.