Balans als basis: meer dan accountancydiensten
Is fabTeam Accountants & Bedrijfsadviseurs, gevestigd in Soest, een bijzondere dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvies? 
Dat mag u natuurlijk zelf beoordelen. Bijvoorbeeld na het samen drinken van een goede kop koffie. We kunnen u van dienst zijn met een compleet dienstenpakket: administraties,  jaarrekeningen, fiscaal advies, loonadministratie, personeelsadministratie en verzuimadministratie. Onze klanten variëren van de lokale fysiotherapeut tot en een landelijke groothandel en zijn met name actief in het MKB segment. Voor ons is elke klant even ‘groot’ en even ‘belangrijk’.

Adequaat inspelen op (markt)veranderingen
Aert Buijvoets AA RB wist al op jonge leeftijd wat hij wilde: zelfstandig ondernemer worden binnen de accountancy, een boeiend vakgebied dat continue in beweging is. Want de wet- en regelgeving verandert frequent, bedrijven veranderen volop en ook de wereld om ons heen is continu in beweging. Als accountant en belastingadviseur voor (MKB)ondernemers moet je daar snel en doordacht op inspelen. Dat betekent dat je bij moet blijven en – waar nodig – snel moet schakelen.

Accountancy vanuit een heldere missie
fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs is ontstaan vanuit een wens en een missie: ondernemers naar een grotere hoogte brengen en deze wereld een beetje beter maken. Met dit gecombineerde doel zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten. ‘Balans als basis’ is niet slechts een reclameslogan van ons maar heeft alles te maken met de manier waarop we met klanten, medewerkers, partners, leveranciers en – last but not least – ons aller milieu omgaan. In onze ogen is een goede balans daarbij onmisbaar. Zie onze corporate visual.

Expertise, open cultuur en actief MVO
Om diensten van een hoge kwaliteit te kunnen leveren moet je niet alleen beschikken over de juiste expertise, maar ook over een grote portie eerlijkheid. Bij fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs durven wij onze fouten toe te geven en eerlijk naar onszelf te kijken. Dankzij deze open cultuur, die wij zowel intern als extern uitdragen, worden ambities waargemaakt, blijven medewerkers groeien en kunnen wij u een betere dienstverlening bieden.

Maatschappelijke betrokkenheid speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet voor verschillende lokale projecten, met name in Amersfoort en Soest. Benieuwd hoe wij ons steentje bijdragen aan de maatschappij? Kijk voor een impressie op lokale project-ondersteuning.