fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs: maatschappelijk betrokken
Een bijdrage leveren en betrokken zijn bij lokale initiatieven staat bij fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs hoog in het vaandel. ´Voor elkaar en met elkaar´ zijn woorden die vaak vallen binnen onze organisatie. Onderstaand vermelden we enkele lokale projecten die we ondersteunen of ondersteund hebben.

Soester Maatjes

Het Soester Maatjes Project is een prachtig voorbeeld van de zich steeds verder ontwikkelende participatiemaatschappij. Dit succesvolle project richt zich voornamelijk op het vinden van passend werk en het verhogen van zelfredzaamheid. Maatjes zijn vrijwilligers uit Soest die van betekenis willen zijn voor andere inwoners uit Soest, voor mensen die aan de zijlijn staan van de Soester samenleving. Soester Maatjes ondersteunen en begeleiden werkzoekenden bij het vinden van een baan en helpen ZZP’ers bij het vinden van nieuwe opdrachten.

Aert Buijvoets is bij Soester Maatjes actief geweest als coach. Ook een Maatje worden of heeft u een Maatje nodig? Meld u aan via www.reconnact.nl 

Autopuzzeltoerrit
Enkele dagen voorafgaand aan de altijd bijzonder gezellige Gildefeesten – het grootste evenement van Soest – organiseerde Aert Buijvoets, als bestuurslid van Fonds voor Soest, in samenwerking met enkele bereidwillige zakenrelaties, een unieke fotopuzzeltoerrit. In eigen en gehuurde auto’s werd de prachtige omgeving van Soest, Soesterberg en Amersfoort verkend. Onderweg moesten zoveel mogelijk foto’s worden ‘gespot’. De baten van dit event kwamen geheel ten goede aan de stichting Fonds voor Soest dat helpt om lokale projecten mogelijk te maken. In 2019 was de eerste editie, en wij kijken uit naar een jaarlijks event.

Sinterklaas in Soest
Vele kinderen en stiekem ook vele volwassen kijken jaarlijks reikhalzend uit naar de goedheiligman. Elk jaar dragen medewerkers van fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseur met veel plezier bij aan dit festijn.

Extern gecommitteerden aan de Hogeschool van Utrecht en The Hague University of Applied Science (Haagse Hogeschool)
Onderwijs is in ons vak een belangrijk onderwerp. Vernieuwing wordt vaak geïnitieerd door jonge medewerkers en moet natuurlijk gedragen worden door een management dat daar voor open staat. fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseur staat beslist open voor vernieuwingen. Wij worden frequent uitgenodigd door de Hogeschool van Utrecht wanneer kandidaten daar hun scriptie moeten verdedigen. Daarnaast staan wij open voor  stagiaires van deze opleidingen, en tonen wij de waardering voor de instituten waar Aert zijn 3 Heao-opleidingen (1988, 1996 en 1998) heeft gevolgd en afgerond

Kunstroute Soest
fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs was jarenlang een vaste deelnemer aan de drukbezochte Kunstroute Soest op bedrijventerrein van Soest. Enige jaren geleden verwelkomden wij daarbij de talentrijke schilderessen Maria van Koningsbruggen, Mw. Knipscheer (beiden uit Soest) en Heleen Bovenberg uit Frankrijk. Beide kunstenaressen zijn bijzonder expressief in hun prachtige uitingen en konden dankzij Kunstroute Soest hun werk aan een groot publiek tonen. Werk van deze kunstenaars kunt u ook bij ons aantreffen.