Administratie bij fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs
fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs is een innovatieve en lerende organisatie die meegaat met de tijd.
Wij zien het als een uitdaging om de processen rondom uw administratie zoveel mogelijk en zo efficiënt mogelijk te digitaliseren en te automatiseren. Een belangrijk voordeel van een gedigitaliseerde en geautomatiseerde administratie is dat real time administratieverwerking mogelijk is waardoor u altijd over up to date management-informatie beschikt.

Administratie naar wens inrichten
Wij boeken niet alleen maar geautomatiseerde administraties maar ook papieren administraties. Bij fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs kunt u zelf een keuze maken in de mate en wijze waarop u uw administratie kunt en wilt inrichten. Natuurlijk helpen wij u graag met de afweging van de voor- en nadelen van de te maken keuzes. Denkt u hierbij aan:

– Koppelingen van inkoop- en verkoopfacturen.
– Koppelingen van bankrekeningen.
– Koppelingen met uw loonadministratie.

Voor deze koppelingen gebruiken onze klanten diverse apps op hun smartphone. fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs is een Exact Cloud gecertificeerde accountant en werkt bij voorkeur met de volgende boekhoudpakketten:

Exact Online
– King

Loonadministratie en personeelsadministratie
Als onderdeel van ons totaalpakket aan diensten verzorgt fAB Team Accountants & Bedrijfsadviseurs voor haar klanten eveneens de loonadministratie. Wij boeken loonjournalen (maandelijks) in het grootboek, verzorgen de loonaangiften en delen via een portal de loonstroken voor uw personeelsleden met u en uw personeel. Aanvullend weten wij u te adviseren over en te ondersteunen bij diverse zaken die samenhangen met uw personeel. Of het nu gaat om ondersteuning bij ziekteverzuim, pensioenregelingen, aanname of ontslag, ons team kan u hier bij (laten) staan.